Uitgelicht

Werkzaamheden Tomatenstraat

7 februari 2019

Onlangs is de gemeente gestart met werkzaamheden in de Tomatenstraat. De gemeente heeft hierover de volgende bewonersbrief verspreid:

 

Geachte heer, mevrouw,

Met deze brief informeren wij u over onderhoudswerkzaamheden in de Tomatenstraat.

Werkzaamheden

In de Tomatenstraat zijn de trottoirs en parkeervakken aan onderhoud toe. Later in het jaar vinden nog asfalteringswerkzaamheden plaats. Hier krijgt u nog bericht over.

Planning

De werkzaamheden starten op maandag 4 februari 2019. De verwachting is dat de werkzaamheden tot en met vrijdag 29 maart 2019 gaan duren. De planning kan afwijken van de uitvoering door het weer of andere onvoorziene omstandigheden.

Openbaar vervoer

Vanwege de werkzaamheden komen de bushaltes te vervallen. De bushalte aan de even zijde komt te vervallen van 4 februari t/m 1 maart. Aan de oneven zijde vervalt de bushalte in de periode van 4 maart t/m 29 maart.

Arriva verwijst u in deze perioden naar haltes in de buurt.

Bereikbaarheid van omliggende panden

Na het verwijderen van de bestrating worden tijdelijke loopschotten neergelegd. Zo blijven de woningen en panden bereikbaar voor voetgangers.

Omgeving

Het werkterrein kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u (uw) kinderen hierop attent maken?

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 – keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

 

Met vriendelijke groet,

L. Boer

Directievoerder Cluster Beheer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *