Jaarrekening 2019 is digitaal in te zien

Vanwege het coronavirus kan de Algemene Ledenvergadering helaas dit jaar geen doorgang vinden. Het programma met diverse sprekers (van onder meer de gemeente Leiden en de provincie Zuid-Holland) bij een ondernemer uit de wijk, Riksja Travel, hebben wij helaas tot nadere orde moeten opschorten. Uiteraard willen wij wel graag de jaarrekening van 2019 met de wijk delen. Daarom stellen wij deze digitaal beschikbaar en wel via deze link.

"Jaarrekening 2019 is digitaal in te zien"

Schanstuin stopt per 1 oktober. Adoptieouders gezocht voor bomen

Vier jaar lang hebben veel buurtbewoners uit Cronestein groenten, fruit en bloemen succesvol laten groeien in de Schanstuin. Helaas is het tijdelijk gebruik van de grond voorbij en gaat er op de Schanstuin gebouwd worden vanaf 1 oktober. We willen zoveel mogelijk bomen en planten een tweede kans geven. Hebt u interesse voor uw eigen buurttuin, volkstuin of voor uzelf ? Neem contact op met de wijkvereniging Cronestein via info@wijkverenigingcronestein.nl. Hier vindt u een overzicht…

"Schanstuin stopt per 1 oktober. Adoptieouders gezocht voor bomen"

Algemene Ledenvergadering afgelast

In verband met de coronacrisis is de Algemene Ledenvergadering op 7 april afgelast. Indien mogelijk verplaatsen wij deze bijeenkomst naar een later moment in het jaar. Riksja Travel, de ondernemer in onze wijk waar de ALV zou plaatsvinden, stelt dan ook graag de deuren open! In de tussentijd wensen wij iedereen veel sterkte in deze gekke tijden.

"Algemene Ledenvergadering afgelast"